Emniyet Müdürü Çapkın, koltuğunu Melisa'ya devretti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Şişli Süleyman Çelebi İlköğretim Okulu öğrencileri İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ı makamında ziyaret etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Nisan 2013 10:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Emniyet Müdürü Çapkın, koltuğunu Melisa'ya devretti

Çapkın ziyaret sırasında koltuğunu 5. sınıf öğrencisi Melisa'ya devretti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Şişli Süleyman Çelebi İlköğretim Okulu öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında konuşan Çapkın, "Bu sene Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 93. yıl dönümünü kutluyoruz. Bu vesileyle Şişli Süleyman Çelebi İlköğretim Okulu öğrencilerimiz başlarında müdürleri ve öğretmenleri olmak üzere bizi ziyarete geldiler. Çocuklar geleceğimiz. Gelecekte ülkeyi onlar yönetecekler. Bir gün de İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nü çocuklardan birisi yönetecek. Çocuklarımıza birazdan burayı teslim edeceğiz. Onlar kısa bir süreliğine yönetecekler. Gelecekteki yönetimlerinin stajını yapacaklar. Ülkemizin daha iyi günlere gitmesi onların elinde. Onun için onların yetişmesi son derece önemli. İyi de yetişiyorlar. Gelecekte çocuklarımız bu ülkeyi bizden daha iyi yönetecekler" dedi.

Çapkın daha sonra koltuğunu 5. sınıf öğrencisi Melisa Gül'e devretti. Çapkın'ın makamına geçen Melisa, Çocuk Şube Müdürü Murat Koçak'tan bilgi aldı. Gül daha sonra, "Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bütün çocuklara kutlu olsun" dedi.

Ziyaret, Hüseyin Çapkın'ın öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber