CHP'den alternatif çelenk töreni

Tekirdağ'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmi töreninin ardından, CHP İl Teşkilatı tarafından Atatürk anıtına çelenk konularak saygı duşunda bulunuldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Nisan 2013 11:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
CHP'den alternatif çelenk töreni

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çelen sunma töreni Tekirdağ Valiliği önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başladı. Törene Vali Yardımcısı Mustafa Yel, Eğitim Müdürü Halis İşler, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Milli Eğitim İl Müdürü Halis İşler tarafından anıta çelenk sunuldu. Resmi çelen törenine katılmayan CHP'liler, töreni yolun karşısından izledi.

Törenin bitiminin ardından CHP'liler yolun karşısından tören alanına gelerek ellerindeki çelengi Atatürk anıtı önüne bıraktı. Burada saygı duruşunda da bulanan CHP'liler anıta karanfil bıraktı.

CHP İl Başkanı Recep Palabıyık, "Ülkemizi yönetenlerin koydukları yasaklara rağmen her zamanki coşku ve kararlılıkla bayramlarımızı kutlamaya devam edeceğiz. Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu laik, sosyal hukuk devleti cumhuriyeti, yapmış olduğu devrimleri sonuna kadar koruyacağımıza and içeriz." dedi.

CHP'liler açıklamanın ardından olaysız şekilde dağıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber