Belediye başkanından örnek davranış

Saruhanlı'ya bağlı Sarıçam köyündeki "Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı" ismini taşıyan parkın adı, Başkan Yaralı'nın talebi üzerine "Şehitler Meydanı" olarak değiştirildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Nisan 2013 11:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Belediye başkanından örnek davranış

Saruhanlı'da iki dönemdir Belediye Başkanlığı yapan AK Partili Hüseyin Yaralı, Sarıçam köyünde kendi adını taşıyan parkın isminin "Şehitler Meydanı" olarak değiştirilmesi talebinde bulunduğunu ve bu talebinin köylüler tarafından alkışlarla karşılandığını belirtti. İlçeye 13 kilometre uzaklıkta bulunan 348 nüfuslu Sarıçam köyünü ziyaret ederek, köylülerle bir araya geldiğini dile getiren Başkan Yaralı, şunları kaydetti: "Sarıçam köyümüzde geçen yıl meydan düzenlemesi ve park çalışmamız olmuştu. Yapımını tamamladığımız parka, köy ihtiyar heyetinin kararı üzerine benim adım verilmiş. Bu durum beni uzun süredir rahatsız ediyordu. Bizler reklamla değil, hizmetle anılmayı daha doğru buluyoruz. Bu bakımdan kısa süre önce yeniden düzenlemesini yaptığımız bu parkın isminin "Şehitler Meydanı" olarak değiştirilmesini talep ettim. Bu ismin daha anlamlı olacağına inanıyorum. Köylüler benim bu talebimi alkışlarla karşıladı. Böylelikle parkın ismi değişti."

Başkan Yaralı, parkın içinde bulunan ve üzerinde "Dr. Hüseyin Yaralı Parkı" yazan tabelanın kaldırıldığını, önümüzdeki günlerde buraya "Şehitler Meydanı" yazılı olan tabelanın yerleştirileceğini söyledi.

Sarıçam köyünde park düzenlemesinin yanı sıra, bazı ev ve kahvehanelerin boya, badana ve onarım işlerini de yaptıklarını kaydeden Başkan Yaralı, köy meydanındaki Bizanslılar döneminden kalan tarihi çeşmenin de tarihi dokusuna zarar vermeden tadilatını yaptıklarını anlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber