Arkadaşının öldürülmesi üzerine şarkı yazdı

Samsun'un Çarşamba İlçesi'nde 18 yıldır müzikle uğraşan 39 yaşındaki Murat Bulut, bir arkadaşının öldürülmesi üzerine yazdığı 'Ne Gerek Var?' şarkısına tanıtım videosu çekip uydudan yayın yapan 40 kanala yolladı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 25 Nisan 2013 11:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Arkadaşının öldürülmesi üzerine şarkı yazdı

Samsun'un Çarşamba İlçesi'nde 18 yıldır müzikle uğraşan 39 yaşındaki Murat Bulut, bir arkadaşının öldürülmesi üzerine yazdığı 'Ne Gerek Var?' şarkısına tanıtım videosu çekip uydudan yayın yapan 40 kanala yolladı. Bunlardan 25'i bu videoyu yayınladı. 18 yıldır müzikle uğraştığını söyleyen Bulut, "Arkadaşımın öldürülmesi beni çok üzdü. Ben de bir şarkı yazdım. Şimdi klip çekeceğim" dedi.

Samsun'un Çarşamba İlçesi'ne bağlı Arım Köseli köyünde oturan ve bekar olan Murat Bulut, 'Ne Gerek Var?' adlı şarkısıyla yaşanan şiddet olaylarına dikkat çekti. Evinde kendisine küçük bir stüdyo kuran ve müzik çalışmalarını burada sürdüren ortaokul mezunu Murat Bulut, 18 yıldır müzikle uğraştığını dile getirerek, "Müziğe ilgim eski çalıştığım işyerinde başladı. Bir elektronik mağazasında çalışıyordum. Burada bir stüdyo vardı. Bu stüdyoda aranjörler aranjman yapardı, şarkıcılar gelirdi. Ben de belli bir süre sonra müzikle ilgilenmeye başladım ve 18 yıldır da müzikle uğraşıyorum" dedi

Bir arkadaşımın öldürülmesinden sonra yaşanan şiddet olaylarına dikkat çekmek için 'Ne Gerek Var?' şarkısını yazdığını söyleyen Murat Bulut, "Müzikle ilgilendiğim zamanlarda İstanbul'da bağlantılar kurdum, yapımcılarla görüşmeye başladım. Ancak bir zaman sonra müzik tarzımı değiştirdim. Bunun nedeni de hayatımda yaşadıklarımdan etkilenmemdi. Hayatımda pek çok üzücü olay yaşadım, bunlardan beni en çok etkileyen ise bir arkadaşımın öldürülmesiydi. Sonra da bu şarkı ortaya çıktı. Şarkımın tanıtım videosu için 40 kanal ile görüştüm. Bunlardan 25'i bu videoyu yayınladı. Şimdi bu şarkımın yeni düzenlemesi yapılıyor. Klibimi de Trabzon'da çekeceğim" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber