Polisten parti yapılan bara baskın

İzmit'te 18 yaşını doldurmamış gençlerin parti yaptığı ihbarı üzerine bir bara düzenlenen baskında 105 çocuk ve işletme sahipleri ile partiyi düzenleyen şahıslar gözaltına alındı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Nisan 2013 18:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Polisten parti yapılan bara baskın

Edinilen bilgiye göre, Şehabettin Bilgisu Caddesi'nde bir barda 18 yaşından küçük çok sayıda lise ve ortaokul öğrencisinin parti yapıp alkol aldığı ihbarı üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği, İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Çocuk Şube'ye bağlı ekipler harekete geçti. Bara yapılan baskında iş yeri sahibi Harun Bora Y. (27), organizasyonu düzenlediği iddia edilen garson Emre Ç. (27) ve partiye katılan 18 yaşını doldurmamış 100 ve 15 yaşın altında olan 5 öğrenci gözaltına alındı. Baskın esnasında çekim yapan basın mensuplarına bazı bar sahipleri tabelalarını teşhir ettikleri gerekçesiyle saldırı ve tacizde bulundu. Basın mensuplarına çekim yaparlarsa taş atacaklarını söyleyen şahıslar, sözle tacize devam etti.

Partiyi bar çalışanı Emre Ç.'nin sosyal medya üzerinden duyurduğu, bunun üzerine İzmit, Gebze, Gölcük, Karamürsel, Kartepe, Derince ve Başiskele'den 105 öğrencinin katıldığı iddia edildi. Gözaltına alınan ve yaşı küçük olan öğrencilerden 26'sının ise alkollü olduğu ortaya çıktı. Çocuk Şube'ye götürülen 105 öğrenci, yapılan işlemlerin ardından ailelerine teslim edildi. Barın sahibi Harun Bora Y. ile garson Emre Ç. ise Asayiş Şube Müdürlüğü'nde alınan ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber