Kayseri'nin tek kadın erkek kuaförü

Kayseri'nin tek bayan erkek kuaförü olan Özlem Uğur, yaklaşık 28 yıldır erkek kuaförlüğü yapıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Nisan 2013 10:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kayseri'nin tek kadın erkek kuaförü

Ankara'da ailesiyle yaşadığı dönemde babasının yanında işe başladığını ve Kayseri'ye döndüğünde bu mesleği yapmayı kafasına koyduğunu ifade eden Uğur, mesleğinin baba yadigarı olduğunu söyledi.

Talas ilçesinde bulunan Crazy Erkek Kuaförü'nde çalışan Uğur, kadın gören bazı müşterilerinin şaşkınlık yaşadığını belirterek, "Bu işin Kayseri'de öncülüğünü yapmak istedim. Başarılı olacağımı sanıyorum, fakat bu durum kimileri tarafından yanlış değerlendirildi, yadırgandım ama ben işimi seviyorum" diye konuştu.

Meslekte daha fazla bayan olmasını istediğini dile getiren Uğur, şunları söyledi: "İnsanlarımız yeniliğe her zaman açık. Bu duruma alışmalarını istiyorum. 'Erkek kuaförü mü bayan kuaförü mü' diye şaşıran müşterilerim oluyor. Tedirginlik duyan müşteriler oluyor. Tedirgin olup tıraş sonrasında teşekkür eden müşterilerimin sayısı daha fazla."

Berber ustası Özlem Uğur'u "İşini özenerek yapıyor" diyerek öven erkek müşteriler ise, verilen hizmetten oldukça memnun olduklarını ifade etti. Erkek berberi Uğur'a yıllardır tıraş olduğunu söyleyen Fatih Şahan, "İlk tıraş olduğumda çok şaşırmıştım. O tıraştan sonra sürekli Özlem ablaya tıraş oldum. Sonra iyice alıştık. Özlem abla çoğu erkek berberden daha iyi tıraş ediyor" dedi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber