Fethiye manzarası izlerken teraslardan aşağıya düştü

Fethiye manzarası izlemek için Ortaca’dan Fethiye’ye kız arkadaşıyla gelen genç Debboy’daki seyir teraslarından aşağı düşerek ağır şekilde yaralandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Nisan 2013 09:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Fethiye manzarası izlerken teraslardan aşağıya düştü

Ortaca'dan kız arkadaşı Türkan A. ile birlikte 48 D 449 plakalı otomobiliyle akşam saat 23.00 sıralarında Debboy mevkiindeki seyir teraslarına gelen 38 yaşındaki Sezgin Uslu burada kız arkadaşıyla Fethiye manzarası seyredip alkol almaya başladı. Bu esnada Sezgin Uslu alkolün de etkisiyle biranda dengesini kaybedip yaklaşık 15 metrelik uçurumdan aşağı düşerek ağır şekilde yaralandı. Kız arkadaşı Türkan A. çevredekilerden ve polis den hemen yardım istedi.

Olay yerine gelen polis ekipleri uçuruma düşen Sezgin Uslu'yu aramaya başladı. Çalılıkların arasında ağır yaralı halde bulunan vatandaşı polis ve 112 ekipleri ile vatandaşlar uçurumdan çıkararak ambulansa koydular. Bu esnada kız arkadaşı Türkan A. ise sinir krizleri geçirdi.

Ambulansa alınan yaralı vatandaş ilk müdahalesinin ardından Fethiye Devlet Hastanesini kaldırılıp tedavi altına alındı.

Olayı duyup olay yerine gelen vatandaşlar, "Biranda bir ses duyduk. Birisinin düştüğünü tahmin edip hemen polise haber verdik" dediler. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri Sezgin Uslu' nun kız arkadaşı Türkan A.'yı ise ifadesine başvurmak üzere gözaltına aldı.

Yaralı vatandaş Sezgin Uslu'nun durumunun ise ağır olduğu belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber