Emekli öğretmene dayak

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 02 Ocak 2006 11:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

KONYA'da emekli öğretmen 60 yaşındaki Muhsin Öge, yılbaşı gecesi 15 yaşındaki üvey oğlu Erdoğan Aktaş tarafından içki içerek annesine kötü davrandığı iddiasıyla dövülerek hastanelik edildi.

Meram İlçesi Tural Mahallesi Nehir Sokak'ta oturan emekli öğretmen Muhsin Öge, 13 yıl önce eşi Gülizar Öge'nin Hatay'da geçirdiği trafik kazasının hayatını kaybetmesiyle yine öğretmen olan İkbal Işık Öge ile evlendi. İkbal Işık Öge'nin önceki eşi Kemal Aktaş'tan olan oğlu Erdoğan Aktaş da öğretmen çift ile birlikte yaşamaya başladı.

Yılbaşı gecesi Erdoğan Aktaş evde içki içen ve aldığı alkolün etkisiyle annesine kötü davranan üvey babası Muhsin Öge ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle Erdoğan Aktaş üvey babasını tekme tokat döverek hastanelik etti. Polis tarafından hastaneye getirilen ve yüzünde morluklar oluşan Muhsin Öge yaşadığı olayları gözyaşları içerisinde anlattı. Emekli öğretmen ?Neden dayak yediniz?'' sorusuna, ?Yatak odası olayı. İnce bir olay'' diyerek cevap verdi. Aktaş'ı kendisinin yetiştirip büyüttüğünü söyleyen emekli öğretmen, ?Yılbaşı günü normal olarak içki aldım. Ben alkollüyüm biliyorum. Ama yeni yıla girer girmez üvey oğlum beni dövdü. Üvey oğlumdan şikayetçiyim'' dedi Polis olayla ilgili Anne İkbal Işık Öge, Üvey oğul Erdoğan Aktaş ve emekli öğretmen Muhsin Öge'nin ifadesini aldıktan sonra serbest bıraktı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber