Ödemiş'te 19 Mayıs kutlamaları için sivil platform kuruldu

Ödemiş'te Atatürkçü Düşünce Derneği, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Eğitim Sen ve Eğitim İş'in temsilcilikleri ile Ödemiş Kent Konseyi Gençlik Meclisi'nin temsilcileri, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın coşkulu etkinliklerle kutlanması için hazırlık toplantısı yaptı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Mayıs 2013 08:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ödemiş'te 19 Mayıs kutlamaları için sivil platform kuruldu

Ödemiş'te Atatürkçü Düşünce Derneği, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Eğitim Sen ve Eğitim İş'in temsilcilikleri ile Ödemiş Kent Konseyi Gençlik Meclisi'nin temsilcileri, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın coşkulu etkinliklerle kutlanması için hazırlık toplantısı yaptı.Ödemiş ADD'nin ev sahipliğinde yapılan toplantıda, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri 19 Mayıs için düzenlenebilecek etkinlikleri ele aldılar. 19 Mayıs için sivil bir platform oluşturulmasını kararlaştıran heyet dünkü toplantının ardından programı netleştirmek için 7 Mayıs Salı günü bir toplantı düzenlemeye karar verdiler. Çeşitli önerilerin görüşüldüğü toplantıda gençlik konseri, geniş katılımlı yürüyüş, bisiklet turu ve çelenk koyma gibi etkinliklerin düzenlenmesi için gerekli çalışmaların yapılması kararlaştırıldı.

Asıl programın Ödemiş Belediyesi'nin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile ilgili etkinliklerinin netleşmesinin ardından hazırlanacağını kaydeden ADD Ödemiş Şube Başkanı Hikmet Güriş, "Belediyemizin düzenleyeceği güzel etkinlikler olacaktır, bizim kararlaştıracağımız etkinliklerin bu programla çakışmaması adına gelecek hafta belediyeden de bir yetkilinin katılımıyla bir kez daha buluşacağız. Belediyenin etkinliklerine de tam katılım sağlamak amacıyla biz de programımızı bu yönde hazırlayacağız. Öncelikle 19 Mayıs için sivil platformu kurduk. Amacımız son yıllarda içeriğiyle oynanan, içi boşaltılmaya çalışılan ve en önemlisi unutturulmak istenen bayramlarımızı Bayram gibi kutlamak. Bu bayramın Atatürk Gençliği'nin ruhunu yansıtan, ulusal mücadele ruhunu yansıtan şekilde kutlanmasını istiyoruz. Bu konuda bizimle olmak isteyen tüm sivil toplum örgütlerimizi bekliyoruz. Gelecek hafta yapılacak toplantının ardından basın açıklaması ile çalışmalarımızı halkımıza sunacağız" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber