En acı ders zili...

Haber Giriş : 03 Ocak 2006 07:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

'Hayat arkadaşım öğrencilerim' diyerek evlenmeyen 23 yıllık öğretmen kaza kurbanı oldu. Acı haberi yeni yılın ilk zilinde alan öğrenciler yasta.

Her an yanlarındaydı...
Naile Karpınar, 23 yıllık öğretmenlik hayatında kendini öğrencilerine adamıştı. Kahramanmaraş Ticaret Meslek Lisesi'nde görev yapan Karapınar, hiç evlenmedi. Bunun nedenini soranlara da, "Benim hayat arkadaşlarım öğrencilerimdir" cevabını veriyordu. Öğrencilerinin tüm sosyal faaliyetlerinde yanında olan Karapınar, 23 Aralık'ta okulun bayan hentbol takımının Elazığ'da yapacağı maça onlarla birlikte gitti. Naile öğretmen için bu ilk değildi ama son olduğunu da kimse bilmiyordu.

İLK SORUSU ÖĞRENCİLERİ
Oldu 14 kişilik kafilenin içinde bulunduğu araç buzlu yolda devrilince, öğrencileri ile birlikte Naile öğretmen de yaralandı. Tedavi gördüğü hastanede iki kez gözlerini açan öğretmenin ilk sorusu " Çocuklarım nerede?" diyerek yaralanan öğrencilerini sormak olmuştu. Ancak talihsiz öğretmen, yaşam savaşına önceki gün yenik düştü. Yeni yılın ilk dersi için dün okula giden öğrenciler, "Naile öğretmeni kaybettik. Hepimizin başı sağolsun" anonsu ile gözyaşlarına boğuldu.

takvim

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber