Lösemiden kurtulan öğretmen öğrencilerine kavuştu

İzmir'in Bergama ilçesinde öğretmenlik yapan İlhan Çetinyılmaz, yakalandığı lösemi hastalığını, Ege Lokman olarak bilinen Herbalist Şevki Güngör'ün hazırladığı bitkisel kürler sayesinde yenerek, öğrencileriyle tekrar bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Mayıs 2013 10:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Lösemiden kurtulan öğretmen öğrencilerine kavuştu

Lösemiye yakalanması nedeniyle öğretmenlik mesleğine bir süre ara veren İlhan Çetinyılmaz, hastalığından tamamen kurtulmasının ardından yeniden öğrencileriyle buluştu. 2006 yılında grip şikayeti ile hastaneye giden öğretmen, lösemi hastalığına yakalandığını öğrendiğinde şok yaşadı. Hemen hastanede tedavisine başlanıldığını belirten İlhan Çetinyılmaz, hastalık sürecini şöyle anlattı:

"Lösemi olduğumu öğrendiğim zaman ölmekten korkmadım. Nasıl olsa bir gün ölecektik ama beni en çok üzen, her birini kendi çocuğum gibi sevdiğim öğrencilerimden ayrılmak oldu. Doktorlarım bir an önce tedaviye başlamam gerektiğini söylediler. Hemen tedaviye başladık. Uzun bir süre geçti ancak bir sonuç alamadık. Hastalık devam ediyordu. Doktorlar ilik naklinden başka çaremin kalmadığını söylediler. Uygun ilik bir türlü bulunamadı. Yakın dostlarım bana Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde bitkisel destek tedavisi uygulayan Ege Lokman Şevki Güngör'e gitmemi söylediler. Hemen kendisine ulaştım. Durumumu belirten raporlarımı da yanıma alarak kendisiyle görüştüm. Bana Allah'ın izniyle iyileşebileceğimi söyledi. Hem kendi sağlığım için hem de çok sevdiğim öğretmenlik mesleğine tekrar kavuşma hayaliyle çok mutlu olmuştum. Şevki beyin önerdiği gibi bitkisel destek tedavisini uygulamaya başladık. Bende hissedilir derecede iyileşme başladı. Aradan geçen bir yıl sonunda hastalıktan eser kalmadı. Şu anda çok sevdiğim öğrencilerime kavuşmanın mutluluğunu yaşıyorum."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber