Anne ve kızına kapalı yöntemle mide küçültme ameliyatı yapıldı

Osmaniye'de fazla kilolarından kurtulmak için ameliyat olan anne, ameliyattan memnun kalınca kızını da ameliyat olması için ikna etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Mayıs 2013 20:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Anne ve kızına kapalı yöntemle mide küçültme ameliyatı yapıldı

Anne Türel S. şimdi ikinci kızını da ameliyat ettirmek için okulların tatil olmasını bekliyor.

Özel Sevgi Hastanesi Mesul Müdürü Doç.Dr. Turgay Akgül konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Türel S. adlı kadının uzun süreli çabalara rağmen kilo verememe şikayeti ile 3 ay önce hastanelerine başvurduğunu belirterek, "Yapılan muayene ve tetkikler sonucunda ameliyat kararı alındı. Hastanemiz Genel Cerrahi Uzmanları Op. Dr. Hüseyin Kayaoğlu ve Op. Dr. Özkan Göğebakan tarafından kapalı yöntemle mide küçültme ameliyatı yapıldı. Bu ameliyat, hastanın midesi kesilmeden, mide hacmi kapalı yöntemlerle ve dikişlerle küçültülerek yapılmaktadır. Hastamız ilk 3 ayda 30 kilo vermiş ve vermeye devam etmektedir. Bu ameliyattan çok memnun kalan hastamız, aşırı kilolu kızı F.T'yi de (27) hastanemize getirdi. Yapılan muayene ve tetkikler sonucu aynı ameliyat kızına da uygulandı" dedi.

Doktorlarına teşekkür eden Türel S. de hayatı boyunca diyet ve spor yaptığını ama bir türlü kilo veremediğini, bu ameliyattan sonra fazla kilolarından kurtulduğunu ve çok mutlu olduğunu söyledi.

Aynı şekilde aşırı kilolu olan 27 yaşındaki kızı F.T'nin de aynı ameliyatı olmasını sağladığını belirten Türel S. aşırı kilolu olan diğer kızının ameliyatı için de yaz tatilini beklediğini belirtti. Türel S. "Şuan istediğim her şeyi yiyebiliyorum ve giyebiliyorum. Böyle yaşamak gerçekten çok güzel. İnsanlarımıza fazla kilolarının önüne geçemedikleri takdirde bu ameliyatı olmalarını tavsiye ediyorum" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber