Ortaokul öğrencisinden örnek davranış

Şırnak'ın Silopi ilçesinde, Şehit Üsteğmen Ahmet Konuksever Ortaokulu öğrencisi Doğan Özkan kendi kullandığı bilgisayarı okulun kütüphanesine bağışladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Mayıs 2013 13:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ortaokul öğrencisinden örnek davranış

Şehit Üsteğmen Ahmet Konuksever Ortaokulu'nda yeni açılan okulun kütüphanesinde bilgisayar eksikliğini gören ortaokul 8. sınıf öğrencisi Doğan Özkan kendi bilgisayarını kütüphaneye bağışlayarak örnek davranış sergiledi. Özkan, "Kendi evimizde kardeşlerimle kullandığım masaüstü bilgisayarımız vardı. Ben kardeşime ve aileme bilgisayarı kütüphaneye bilgisayar verelim önerisinde bulundum. Onlar da kabul ettiler. Bende bilgisayarı kütüphane sorumlusu öğretmenimiz Aydın Vural'a teslim ettim. Ben paylaşmayı çok seviyorum. Arkadaşlarımın ne zaman bir eksiği varsa ben bazen veriyorum" dedi.

Okulun kütüphane sorumlusu öğretmeni Aydın Vural ise, okulda yeni açılan kütüphanenin sosyal medya aracılığı ile kurulduğunu söyledi. Vural, "Doğan Özkan okumayı çok seven kütüphanenin açılmasından sonra sürekli gelen bir öğrencimizdir. Kütüphanede bilgisayar eksikliği görünce kardeşi ile beraber kullandığı bilgisayarı ailenin de onayı ile kütüphanemize bağışladı. Kendisini bu örnek davranışından dolayı tebrik ediyorum” diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber