ÖSYM, Bir Çok Adayı Mağdur Etti

Memur yerleştirmeleri için internet üzerinden son tercih yapma günü 3 Ocak idi... 3 Ocak tarihinden sonra memur adayı ziyaretçilerimiz, yaptıkları tercihleri memurlar.net forumunda yayımlayarak bilgi alış verişinde bulunmaya başladı. Ancak, aşırı yoğunluktan dolayı ÖSYM'nin sistemi tıkanınca, 17 bin kişi tercih yapamadı. Bunun üzerine ÖSYM, bankaya para yatıranların 6 Ocak 2005 tarihine kadar tercihlerini yapabileceğini açıkladı. Devamı için tıklayın.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 06 Ocak 2006 08:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

3 Ocak 2006 tarihinden bu yana tercihlerini forum bölümünden yayımlayarak bilgi paylaşımında bulunan forum üyeleri, son iki gündür, yaptıkları tercihlerin siteden silinmesi için editörlere mesaj yağdırmaktadır.

Yayımlanan yazılarda puanlarını, bölümlerini ve tercihlerini yazan adaylar çok zor bir durumda kalmıştır. Zira, tercih yapmayan kişilerin, yayımlanan bilgilere bakarak tercihlerini yönlendirmesi mümkün hale gelmiştir.

Bugün itibariyle, tercihlerini yazan adayların bu yazışmaları silinmiştir. Ancak, oluşan bu nahoş durumdan dolayı bazı adaylar mağdur olabilecektir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber