Bir evden 25 bin lira para çalan 3 çocuk yakalandı

Adana'da, bir eve girip çelik kasadaki 25 bin lira parayı çalan 3 çocuk, polis tarafından yakalandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Mayıs 2013 10:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yüreğir ilçesi Güneşli Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre M.A. (15), D.B. (15) ve R.U. (16), Hasan Cavlak adlı kişinin açık olan penceresinden evine girdi. Hırsızlar çalmak için malzeme ararken, bir çekmecede çelik kasanın anahtarını buldu. Anahtarla kasayı açan zanlılar, içindeki 25 bin lirayı alıp kayıplara karıştı. Evine geldiğinde kasanın soyulduğunu fark eden Cavlak, hemen Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği'ne başvurarak, otomobil almak için 25 bin lira kredi çektiğini, ancak hırsızların çaldığını söyledi.

Polisin mahallede yaptığı araştırmada, M.A.'nın bir akrabasına 11 bin lira parası olduğunu, bankaya yatırmak istediğini ancak yaşı küçük olduğu için yatıramadığını söyleyip, "Benim için bu parayı bankaya sen yatırır mısın" dediğini öğrendi. Bunun üzerine polisin yaptığı incelemede, hırsızlık olayını M.A. ile 2 arkadaşının gerçekleştirdiği belirlendi.

Polis, diğer iki şüpheliyi de evlerinde yakalayıp, yaşları küçük olduğu için çocuk şubeye götürdü. Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri de ele geçirilen paraları Cavlak'a teslim etti.

Paraları alan Cavlak, polise teşekkür ederek, 25 bin liranın otomobil almak için bankadan çektiği kredi olduğunu söyledi.

Zanlılar, ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber