Belediye Başkanı, 'kaçak yapıya torpil' isteyen Bakanın adını söylemiyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Ocak 2006 19:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adana'nın merkez Seyhan İlçe Belediye Başkanı Azim Öztürk, kaçak yapıların yıkımı sırasında, kendisini arayarak "yıkımı durdurun" isteğinde bulunan Bakan'ın adını sır gibi saklıyor.

Başkan Azim Öztürk, olayın basında yer alması üzerine kendisine yöneltilen ısrarlı sorular üzerine bugün bir açıklamada bulundu. Öztürk, "O Bakan eski bir Bakandı. İsmi lazım değil" dedi. Öztürk, şöyle konuştu:
"Yıkım esnasında beni telefonla arayan eski Bakanlar'dan biriydi. İsmi önemli değil. Önemli olan Bakan değil bizim icraatımız. 'Bu Bakan kim?' diye herkes beni aradı. Merak edenler oldu. Bu Bakan'ın ismi de çok önemli değil. Zaten kendisi eski Bakanlarımızdan biriydi. Bakan'ın ismi olayın magazin kısmıydı. Asıl olan bir Bakan'ın araya girmesine rağmen bile kaçak olduğu tespit edilen binanın yıkılmasıdır. Kısaca biz ilk günden bugüne kimsenin yönlendirmesiyle iş yapmayacağımızı söylemiştik. Bu olay da bunun açık göstergesidir. Kanunsuz yapılaşmaya kim aracılık yaparsa yapsın asla izin vermeyeceğiz. Mühim olan geçmişten gelen zihniyetin yıkılması. Kanunsuzluğa engel olunmasıdır. Bugüne kadar birileri devreye girdi, bir şeylere göz yumuldu. Önemli olan bunun değişmesi."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber