9 aylık bebeğiyle uçurumun kenarına çıktı

Aydın'da ailevi sorunlar yaşadığı iddia edilen genç kadın, 9 aylık bebeğiyle birlikte 200 metrelik uçurumdan atlamak istedi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Mayıs 2013 18:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
9 aylık bebeğiyle uçurumun kenarına çıktı

Olay, bugün saat 13.30 sıralarında Aydın merkez Köprülü Mahallesi Pınarbaşı Caddesi ile Kalfaköy köyü yolunun kesiştiği noktada meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre; ailevi sorunlar yaşadığı iddia edilen N.A. (26) isimli kadın, 9 aylık erkek bebeğini de yanına alarak Pınarbaşı Mesire Alanının zirvesince bulunan 200 metrelik uçurumun kenarına geldi. Demir parmaklıkların üzerinde geçerek uçurumun 15-20 santimetre kenarına kadar gelen N.A., olayın haber verilmesi üzerine bölgeye gelen polis, itfaiye ve AFAD ekiplerinden sorunlar yaşadığı kayınvalidesinin yanına getirilmesini istedi.

Ekiplerin ikna çabalarını geri çeviren N.A., 15-20 dakika uçurumun kenarında bekledi. Hem kendini hem de bebeğini tehlikeye atan genç kadın, eşi ve kayınvalidesinin bölgeye gelmesiyle biraz sakinleşti. Kısa süre eşi ve kayınvalidesiyle görüşen kadın, uçurumun kenarından sağlanan yardımla çıkarıldı.

Bebeği ve kendisinin yüzü örtülen N.A., ekip otosuna alınarak ifade vermek üzere karakola götürüldü. N.A'nın eşi ve kayınvalidesi de başka bir araçla karakola getirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber