İkinci kez evlat acısı yaşadılar

EYÜP'te dün gece öldürülen 20 yaşındaki Fenerbahçeli taraftar Burak Yıldırım'ın (20), 10 yıl önce de 2 yaşındaki kardeşi Ahmet'in top oynarken balkondan düşerek öldüğü ortaya çıktı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 13 Mayıs 2013 17:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İkinci kez evlat acısı yaşadılar

Adli Tıp Kurumu'nda bulunan Burak Yıldırım'ın cenazesinin otopsi işlemleri tamamlandı.

Yıldırım'ın cenazesi yakınları tarafından alınarak Gaziosmanpaşa Merkez Camii'ne götürüldü. Yıldırım için ikindi namazından sonra kılınacak cenaze namazının ardından defdenilmesi bekleniyor.

Yıldırım'ın bir yakını, "Biz bu acıyı tattık, başka kimse tatmasın. Allah belasını versin hem onların, hem onların. Böyle kutlama mı olur?" şeklinde konuştu. Burak'ın amcasının oğlu Şakir Yıldırım ise, "Galatasaray kutlamaları iptal etmiş. (Olayın faillerini kastederek) Allah belalarını versin. Ne olacak. Bu can bir daha gelecek mi?. Metrobüsten yukarı çıkarken merdivenlerde vurulmuş. Kombinesi vardı. Ben istedim bana verecekti, ben maça gidecektim. Kısmet onaymış. Kader, takdiri ilahi. Hep 'maçlara gitme' diyorduk. Bütün deplasmanlara da gidiyordu. Artık yapacak birşey yok" dedi.

Bu arada Burak'ın 2003 yılında 2 yaşındaki kardeşini kaybettiği belirtildi. 2 yaşındaki Ahmet'in top oynarken balkondan düşerek öldüğü öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber