Uluslararası yarışmalarda dereceye giren öğrenciler nasıl ödüllendirilir?

Uluslararası yarışmalarda dereceyi giren öğrenciler Millî Eğitim Bakanlığı Uluslararası Yarışmalarda Dereceye Giren Ekip ve Öğrencilerin Ödüllendirilmesine İlişkin Yönerge hükümlerine göre ödüllendirilecektir.

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 14 Mayıs 2013 17:56, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59
Uluslararası yarışmalarda dereceye giren öğrenciler nasıl ödüllendirilir?

T.C. Millî Eğilim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü 08.05.2013 tarih ve 886625 sayılı yazısı ile uluslararası yarışmalarda dereceyi giren öğrencilerin, Nisan 2008 tarih ve 2607 sayılı Tebliğler Dergisinde Yayımlanan Millî Eğitim Bakanlığı Uluslararası Yarışmalarda Dereceye Giren Ekip ve Öğrencilerin Ödüllendirilmesine İlişkin Yönerge hükümlerine göre ödüllendirilmesini istedi.

Millî Eğilim Bakanlığına bağlı resmi ve özel her derece ve türdeki eğitim kuramlarında öğrenim gören öğrencilerden; uluslararası spor, izcilik, halk oyunları ve müzik alanlarındaki yarışmalar dışında kültür, sanat, bilim ve beceri yarışmalarında bireysel veya ekip halinde dereceye girenlerin ödüllendirilmesiyle ilgili esas ve usuller 2008 tarih ve 2607 sayılı Tebliğler Dergisinde Yayımlanan Millî Eğitim Bakanlığı Uluslararası Yarışmalarda Dereceye Giren Ekip ve Öğrencilerin Ödüllendirilmesine İlişkin Yönerge de düzenlenmiştir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber