Milletvekili Yıldırım'dan İnegöl'e övgü

Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği İnegöl'de Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı ziyaret etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Mayıs 2013 22:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Milletvekili Yıldırım'dan İnegöl'e övgü

Yıldırım, "İnegöl'de güzel şeyler oluyor" dedi.

Ziyarette konuşan Milletvekili Bedrettin Yıldırım, İnegöl'e her geldiğinde Başkan Aktaş'ı ziyarete ettiğini belirterek, "İnegöl'de hakikaten güzel şeyler oluyor. İnegöl bugün Türkiye'nin en önemli şehri. İnegöl diğer belediyelerimize de örnek olacak bir şehir. İnegöl'ü seviyoruz. Belediyemizin çalışmaları ve gayretleri zaten ortada. Belediye Başkanımızı İnegöl'e yapmış olduğu hizmetlerden dolayı tebrik ediyorum. Biz de genel idare olarak da İnegöl ile ilgili bütün projeleri kuşkusuz takip ediyoruz. İnegöllü hemşerilerimize hangi hizmeti getirsek azdır" diye konuştu.

İnegöl'de devam eden projelerden en büyüğünün Devlet Hastanesi olduğunu vurgulayan Yıldırım, "Hastanemizi de kısa sürede bitireceğiz. İnegöl Devlet Hastanesi Bursa'daki hastaları da kabul edecek şekilde güzel bir hastane olacak. Kurşunlu'daki alt ve üst geçit kavşakları da İnegöl'deki trafiği rahatlatacak. Bu ve devam eden projelerimiz, İnegöllü hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürlüğü döneminde İnegöl köyleri ve kooperatifleriyle yakından ilgilenen Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım'ın, ilçeye ciddi katkıları ve faydaları olduğunu söyleyerek, "Vekilimiz 2 yıllık milletvekilliği döneminde de zaman zaman İnegöl'ümüzde ziyaretler yapıyor. İnegöl'ün meseleleriyle ilgileniyor ve bizlerle istişare toplantıları yapıyor. Bu vesile ile şahsımızı ziyarete geldiler. Yaptığımız çalışmalarla ilgili genel anlamda bilgi verdik. Ben kendilerini bu samimi ve gayretli çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber