Adana Büyükşehir okullarda spor alanları oluşturuyor

Adana'daki okulların bahçelerini asfaltlayan, okulların eksiklerinin giderilmesi yönünde çalışmalar yapan Büyükşehir Belediyesi, bu okullarda spor alanları oluşturmayı da sürdürüyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Mayıs 2013 12:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Adana Büyükşehir okullarda spor alanları oluşturuyor

Son dönemde 50'den fazla okula benzeri hizmetleri götüren Büyükşehir Belediyesi son olarak Seyhan'ın Dumlupınar Mahallesi'nde eğitim-öğretim veren Semiha Urininandı İlköğretim Okulu'nda spor alanları oluşturuyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı'na bağlı Yol Müdürlüğü ekipleri öncelikli olarak spor alanı olarak belirlenmiş bölgeye asfalt kaplama yapıyor.

Asfalt kaplamanın tamamlanmasının ardından basketbol potaları yerleştirilecek ve alan öğrencilerin spor yapması için hazır hale getirilecek.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, geleceğimiz olan çocuklarımızın ve gençlerimizin iyi koşullarda eğitim alması için belediye olarak her türlü çabayı harcadıklarını söyledi.

Öğrencilerin spor yapmasının önemine de değinen Zihni Aldırmaz, "Gençlerin enerjilerini doğru yerde kullanması gerekiyor. Bunun için onları spora yönlendiriyoruz. Bu anlamda okullarımızın emrindeyiz. Okulların bahçelerini düzenlemeye, spor alanları oluşturmaya bundan sonra da devam edeceğiz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber