Kartepe'de tespitler çözüme kavuşturuluyor

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, geçtiğimiz günlerde Uzuntarla bölgesinde mahalleleri sokak sokak gezerek yoğun iş temposunda gözden kaçan halkın önemsediği eksiklikleri tespit etmişti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Mayıs 2013 15:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kartepe'de tespitler çözüme kavuşturuluyor

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, geçtiğimiz günlerde Uzuntarla bölgesinde mahalleleri sokak sokak gezerek yoğun iş temposunda gözden kaçan halkın önemsediği eksiklikleri tespit etmişti. Başkan ve ekibi tarafından yapılan tespitler doğrultusunda belediye ekipleri çözüm üreterek sıkıntıların ortadan kaldırılması için kapsamlı bir çalışma başlattı.

Uzuntarla bölgesinde tespitlerin çözüm sürecinde önceliği üst yapı düzenlemelerine veren Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler alt yapı sorunu olmayan güzergahlarda asfaltlama çalışmaları yanında yama asfalt ve parke tamiratı yaparak yolların bakımlarını gerçekleştirildi.

Ekipler otobüs güzergahları, bağlantı yolları ve eğitim kurumları çevrelerindeki güzergahları ile bölge halkının en çok kullandığı güzergahlardan Merkez, Bağdat, Yeşiltepe Mahallelerinde asfalt yama çalışmalarını tamamlanırken, İbrikdere Mahallesinde yama asfaltlama da aralıksız sürdürülüyor.

Kendi ekip ve ekipmanları ile düzenleme yapan Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler çeşitli nedenlerle bozulan parke yollardaki tamirat çalışmalarını da Merkez Mahallesinde tamamladı. Ekipler parke tamiratlarını Yeşiltepe Mahallesinde sürdürürken, daha sonra İbrikdere, Bağdat Mahallelerine mercek altına alarak bölge ulaşımını şık ve güvenli hale getirmeyi hedefliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber