Artvin devlet hastanesi'nde parmak imza

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Ocak 2006 16:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yapılan yenilikle birlikte otomasyon sistemine geçilen Artvin Devlet Hastanesi'nde hastane koridorları kamera sitemiyle izlenirken, personel giriş çıkışlarında ise imza kaldırılarak parmak imza kullanılmaya başlandı.

Başhekimlik koridoru ve personel için giriş koridoruna konulan 2 ayrı yerde elektronik parmak imza sütunuyla hekim ve personel girişleri elektronik parmak imza sistemiyle yapılıyor. Hastanede, personelin sabah ve akşam giriş ve çıkışlarında günlük olarak atılan imza yerine elektronik parmak imza sütunu konulduğunu anlatan Başhekim Yardımcısı Dr. Yılmaz Anıl, "Personel saat kaçta gelmiş ve ne zaman çıkmış, günlük olarak tespit etme imkanını kurduk" dedi.

Hastanedeki diğer yenilikler hakkında da bilgi veren Dr. Yılmaz Anıl, konulan kamera sayesinde hasta-hekim arası ve personel arası diyaloglarını yakından takıp edildiğini belirtti. Dr. Anıl, "Geçtiğimiz günlerde kamera sistemi sayesinde bir hasta bayan doktorun odasına girerek çantasından cüzdanı çaldığını fark edilerek, zanlı Çanakkale güvenlik güçlerince yakalandı" diye konuştu.

Hastane ek binasıyla ilgili bilgi veren Dr. Yılmaz, "Yeni ek binamız 7 kattan oluşan 136 yatak kapasiteli ev ortamında ve özel bir hastane konumunu aldı ve yakın tarihlerde hastanenin önemli kısımlarını yeni binaya geçilmesiyle birlikte hasta ve hasta yakınları, hekim ve personel teknolojik ortama kavuşarak, her katında banyo tuvalet, kantin, salonlara televizyon ve en fazla bir odada 3 yatak ve daha çok ağırlıklı olarak tek odaların yer alacak" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber