Okul arama artık online ortamda

Aileler için yeni bir kaynak olacak www.akilliokullu.com eğitim portalı açıldı. Online ortamda okulların özelliklerini karşılaştırma imkanı sunan Akıllı Okullu portalı anne babalara kapsamlı bir rehber sunarak çocuklarının eğitim sürecini yönlendirmelerine destek olmayı amaçlıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Mayıs 2013 17:49, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01

Akıllı Okullu, il ve ilçeye göre yakın çevredeki anaokulları dahil tüm okulları haritada gösteriyor. Böylelikle seçilen kriterlere en uygun ve yaşadığınız yere en yakın okulu kolaylıkla bulunabiliyor. Aileler çocukları için en doğru okulu araştırma aşamasında ihtiyaçları olan her türlü bilgiyi Akıllı Okullu'da ulaşabiliyor. Bunun dışında çocukların eğitimi, sağlığı, psikolojisi ve daha yüzlerce kaliteli bilgi ailelerin hizmetine onaline ortamda sunuluyor. Online ortam sayesinde okulların kendilerini en doğru mecrada tanıtmalarına olanak sağlıyor. Okul arayışında olan ailelere de okulları karşılaştırma imkanına sahip olabilecekleri güvenilir bir kaynak sunuluyor. Aileler burada diğer ailelerin tecrübelerini ve okullarla ilgili deneyimlerini de bulabiliyor. Bu sayede okulları tek tek gezmeye gerek kalmıyor.

Aileler ve çocuklar burs imkanlarından etkinliğe, sınav takviminden yeni eğitim kurumlarına en güncel haberleri, incelemeleri Akıllı Okullu'da bulabiliyor. Eğitimle ilgili yurtiçi ve yurtdışındaki son araştırmalar, uzmanların çocuk gelişimiyle ilgili önerileri, okul başarısını artırmanın bilimsel yöntemleri Akıllı Okullu'nun dosyalarında yer alıyor. Yaz okulu, sanat etkinlikleri, spor aktiviteleri, çocukların eğitimine destek olan kişisel gelişim kurslarını da online ortamda bulmak mümkün.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber