İşkur'un 'Sistematik' Hatası Mağdur Etti

Balıkesir'de iş kurmak için İşkur Girişimcilik Eğitim Programına internet yoluyla kayıt olan bazı vatandaşlar bilgilendirme mesajlarının geç gelmesinden dolayı mağdur oldu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Mayıs 2013 21:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İşkur'un 'Sistematik' Hatası Mağdur Etti

Balıkesir'de iş kurmak için İşkur Girişimcilik Eğitim Programına internet yoluyla kayıt olan bazı vatandaşlar bilgilendirme mesajlarının geç gelmesinden dolayı mağdur oldu. Mağdur bayanın şikayeti üzerine yetkililer konunun sistematik bir hatadan kaynaklandığını itiraf etti.

İddiaya göre Girişimcilik Belgesi için İşkur'a başvuruda bulunan Beyza Karabulut isimli bayan İşkur'un internet sitesindeki formu doldurup kurs için gün bekledi. Karabulut başvurusundan birkaç gün sonra sms yoluyla bilgilendirme mesajı aldı. Mesajın geç geldiğini fark eden Karabulut, "23 Mayıs günü cep telefonuma mesaj geldi. 09.00'da Edremit Şoförler Odası Eğitim Salonu'nda görüşmeye davet edildiğim yazıyordu. Fakat mesajın geldiği saat 15.28'di. İşkur'a arayıp sorunu söylediğimiz de 'sistematik' dediler" dedi.

Mağduriyetinin giderilmesini isteyen Beyza Karabulut, "Benim gibi internet yoluyla kayıt olan bir çok vatandaşa da mesaj geç gitmiş. Fakat İşkur'a gidip direkt başvuru yapanlar herhangi bir sorun yaşamadılar. Ne yazık ki bir sistemsizlik yüzünden mağdur olduk" diyerek üzüntüsünü ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber