Minikler hünerlerini ailelerine gösterdi

Nazilli Özel Yunuslar Anaokulu öğrencileri, 2012-2013 eğitim-öğretim yılında okulda öğrendiklerini okul öncesi eğitim şenliklerindeki gösterileriyle beğeni topladı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Mayıs 2013 13:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Minikler hünerlerini ailelerine gösterdi

Nazilli Özel Yunuslar Anaokulu öğrencileri, 2012-2013 eğitim-öğretim yılında okulda öğrendiklerini okul öncesi eğitim şenliklerindeki gösterileriyle beğeni topladı.

Arslanlı Kır Düğün ve Kapalı Düğün Salonunda velilerin yoğun ilgi gösterdiği programda farklı yaş gruplarından minik öğrenciler şarkı, şiir, aerobik ve dans gösterileriyle ailelerini kendilerine hayran bıraktı. Yılın anneannesi ve babaannesi de seçildiği etkinlikte miniklerin annelerine hazırladığı sürprizler dikkat çekti.

Eğitim öğretim yılının son günlerinin yaklaşmasıyla birlikte eğitim kurumları etkinliklerine hız verdi. Yıl boyunca öğrencilerine eğitim veren Yunuslar Anaokulu yönetici ve öğretmenleri de hazırladıkları program sayesinde öğrencilerinin hünerlerini gözler önüne sermelerine vesile olurken, etkinliğin açılış konuşmasını yapan Özel Yunuslar Anaokulu Kurucu Müdürü Nursen Dankı; "Çocuklarımızın öğretmenleriyle yıl boyunca hazırladıkları gösterileri bugün hep birlikte izlediğimiz için mutluyuz. Onların eğitim alırken hem eğlenmesi hem de öğrenmesi bizleri en çok mutlu eden şey. Gösterilerine hazırlanan çocuklarımızı kutluyorum. Onlar gerçekten çok küçükler ama yürekleri de tam tersine bir o kadar büyük. O gözleri gülerken ki doğallıkları, öğrenirken ki içtenlikleri gerçek. Onlarla ne kadar gurur duysanız azdır" dedi.

Okulun minikleri tarafından oluşturan bando takımının yürüyüşü ile başlayan etkinlikte 4, 5 ve 6 yaş grubu öğrencilerin gösterileri izleyenleri büyüledi. Yerli ve yabancı müzikler eşliğinde hünerlerini sergileyen miniklerin sevimli hallerini ve bu özel günlerini kamera ve fotoğraf makinalarıyla ölümsüzleştirmeye çalışan veliler ise adeta birbiriyle yarıştı. Okulda yıl içerisinde çocuklara hangi yemeği ve hangi rengi seviyorsunuz soran öğretmenlerin aldıkları notlar etkinlikte bu sefer annelere soruldu. 'Çocuğunuz sizin en çok hangi yemeğinizi seviyor' sorusuna cevap arayan öğretmenler çoğu zaman doğru yanıt alırken, bazı anneler ise çocuklarının sevdiği yemeği bilemediği görüldü.

YILIN ANNEANNESİ VE BABAANNESİ SEÇİLDİ

Eğlenceli bir ortamda gerçekleşen etkinlikte Kurum Müdürü Nursen Dankı, Kurucu Öğretmen Nurgül Apuhan ve okul öğretmenleri tarafından seçilen 'yılın anneannesi ve babaannesini' de açıkladı. 4 yaşındaki Sinan Yağmur Toka ikizlerinin 10 aylıkken doğumdan sonra gelişen böbrek yetmezliği sonucu kaybettikleri anneleri Gülşah'ın anne sevgisini 66 yaşındaki babaannesi Sultan Toka'nın aratmamaya çalıştığını söyleyen Dankı; "İkizlerimizin anneleri 10 aylıkken hayatını kaybetmiş. Bu süreçten sonra Bodrum'da kuyumcu firmasında çalışan baba Veli Toka her hafta sonu ziyaretlerine gelse de 66 yaşındaki babaanne Sultan ve 70 yaşındaki dede Rifat Toka sahiplenmiş. Bizlerde kendilerine hem bu zorlu süreçte torunlarına destek oldukları hem de duyarlı davranarak çocuklarımıza verdiğimiz ev ödevlerini zamanında yapmalarından dolayı en önemlisi bu denli özenli ilgilerinden dolayı 'yılın babaannesi' seçtik. Ayrıca yine kurumumuza eğitim-öğretim sezonu başında gelen ve 5 aylık süreçte öğretmenlerini ve arkadaşlarını seven 6 yaşındaki Zeren Ünlü'nün anneannesini de 'yılın anneannesini' seçtik. Hemşire olan anne Nazmiye ve Bilgisayar eğitmeni olan baba Ali Ünlü'nün işlerinin İzmir'de olmasından dolayı torunlarına bakan 52 yaşındaki anneanne Şehriban ile 60 yaşındaki dede Ahmet Atalay'ı da torunlarına gösterdikleri ilgi ve alaka dan dolayı teşekkür ediyoruz. Gerçekten çocuklarımızla evlerde çok iyi ilgileniyor ve ödevlerine yardım ederken büyük özveri gösteriyorlar. Onları kutluyoruz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber