Uyuşturucu satıcısı 28 kişi tutuklandı

Bursa'da, uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik Özel Harekat ekiplerinin de katıldığı 250 polisle 30 adrese eş zamanlı yapılan operasyonda gözaltına alınan 30 kişiden 28'i kişi tutuklandı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 01 Haziran 2013 14:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Uyuşturucu satıcısı 28 kişi tutuklandı

Bursa'da, uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik Özel Harekat ekiplerinin de katıldığı 250 polisle 30 adrese eş zamanlı yapılan operasyonda gözaltına alınan 30 kişiden 28'i kişi tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Büro Amirliği ekipleri, Merkez Yıldırım İlçesi'nde Hacivat Mahallesi'nde küçük paketler halinde tek içimlik uyuşturucu satışı yaptığı ihbarı üzerine harekete geçti. Özel Harekat polislerinin de katıldığı operasyonda, dün sabah 30 adrese 250 polis ile birlikte operasyon düzenlendi. Narkotik köpeği 'Alfa'nın da görev aldığı baskınlarda bazı evlerin kapıları koç başlarıyla kırılarak içeriye girildi. Operasyonda satışa hazır küçük paketler halinde 150 plaka esrar, 1 kilo toz esrar, bonzai ve çok sayıda uyuşturucu hap ele geçirilirken 6'sı kadın 30 kişiyi gözaltına aldı.

Narkotik Büro Amirliği'nde ifadeleri alınan şüpheliler, 'Uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerin 28'i bugün sabahın erken saatlerine kadar süren sorgulamadan sonra tutuklanarak cezaevine konuldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber