Eşi ve 2 çocuğunu pancar bıçağıyla dövdü

Konya'da 31 yaşındaki Ahmet Ş., dini nikahla birlikte yaşadığı 7 çocuğunun annesi 27 yaşındaki Derya T. ve 2 çocuğunu palaya benzer 'pancar bıçağıyla' dövüp hastanelik etti

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 04 Haziran 2013 11:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Eşi ve 2 çocuğunu pancar bıçağıyla dövdü

Konya'da 31 yaşındaki Ahmet Ş., dini nikahla birlikte yaşadığı 7 çocuğunun annesi 27 yaşındaki Derya T. ve 2 çocuğunu palaya benzer 'pancar bıçağıyla' dövüp hastanelik etti. 0.60 promil alkollü olduğu belirtilen Ahmet Ş. gözaltına alındı.

Olay, bugün saat 23.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi Hacı Yusuf Mescit Mahallesi'nde meydana geldi. Doğu Anadolu Bölgesi'nden tarlalarda çalışmak üzere Konya'ya gelen ve ailesiyle birlikte çadırda yaşayan Ahmet Ş., iddiaya göre alkollü olarak çadıra geldi. Ardından henüz belirlenemeyen nedenle dini nikahla birlikte yaşadığı Derya T. ile tartışmaya başladı. Tartışma sırasında pancarların yapraklarını temizlemede kullanılan palaya benzer bıçağı eline alan Ahmet Ş., eşi ve o anda çadırda olan oğulları 9 yaşındaki Samet ve 2 yaşındaki Medet'e saldırdı. Eşinin dayağından kurtulup sokağa fırlayan Derya T. bağırarak, çevredekilerden polis çağırmalarını istedi. Polis çağrıldığını duyan Ahmet Ş. kaçtı. Derya T. ve 2 çocuğu da ambulansla Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

'HİÇBİR İŞ YAPMAZ, BİZİ HEP DÖVER'

Kucağında çocuğuyla ambulanstan inen Derya T., eşinin sürekli kendisini ve çocuklarını dövdüğünü iddia ederek, "Eşim alkol alıp eve geldi. Beni ve çocuklarımı 1,5 saat boyunca pancar bıçağıyla dövdü. Bizi hep dövüyor. Eşim hiçbir iş yapmaz" dedi. Tedavi altına alınan kadın ve 2 çocuğunun sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Kaçan Ahmet Ş. de kısa bir sonra polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber