11. Türkçe Olimpiyatlarına katkı verenlere plaket

Karabük'te düzenlenen 11. Türkçe Olimpiyatlarına katkı verenlere plaket takdim edildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Haziran 2013 17:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
11. Türkçe Olimpiyatlarına katkı verenlere plaket

Safranblu Aygür Otel'de gerçekleşen etkinlikte Vali İzzettin Küçük olimpiyatlara katılan öğrenciler ve organizasyon komitesiyle sabah kahvaltısında bir araya geldi. Kahvaltıya Karabük Milletvekili Osman Kahveci, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy ile çok sayıda davetli katıldı.

Öğrencilerle yapılan kahvaltının ardından etkinliğin düzenlenmesindeki katkı ve desteklerinden dolayı kahvaltıya katılan sponsor kurum, kuruluş ve işadamlarına organizasyon komitesi tarafından hazırlanan plaketler, Vali İzzettin Küçük ve Milletvekili Osman Kahveci tarafından takdim edildi.

Düzenlenen kahvaltıda bir konuşma yapan Vali İzzettin Küçük "Karabük'te böylesine muhteşem bir tabloyu bizlere yaşatan başta öğrencilerimiz ve organizasyon komitesi olmak üzere, KASİAD Başkanımıza, Belediye Başkanlarımıza, sponsor işadamlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Karabük'ün uzun yıllar görmediği ve uzun yılarlar konuşacağı birlik, beraberlik ve coşkuyu yaşattılar. Ben bu çocuklarımızı yetiştiren çok değerli öğretmenlerimize de şükranlarımı arz ediyorum. İnşallah gelecek sene de bulaşmak üzere herkesi sevgi ve saygıyla selamlıyorum." dedi.

Öğrencilerle gerçekleştirilen kahvaltının ardından hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber