Dolmuşta kız kaçırma eylemi adliyede bitti

Samsun'da 28 yaşındaki Erhan T.dolmuşta karşılaştığı sevdiği 22 yaşındaki B.G.'yi, yakınlarını dövüp kaçırmaya çalıştığı iddiasıyla gözaltına alındı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 05 Haziran 2013 16:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Dolmuşta kız kaçırma eylemi adliyede bitti

Samsun'da 28 yaşındaki Erhan T. dolmuşta karşılaştığı sevdiği 22 yaşındaki B.G.'yi, yakınlarını dövüp kaçırmaya çalıştığı iddiasıyla gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edilen zanlı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Olay dün Tekkeköy İlçesi Büyüklü Sarıyurt Köyü'nde meydana geldi. İddiaya göre bekar olan Erhen T. aynı köyde oturan B.G. adlı kıza aşık oldu. Sevdiği kıza duygularını bir türlü anlatamayan Erhan T. dün bir yakınını ziyarete gitmek için dolmuşa bindi. Ardından aynı dolmuşa sevdiği kız ve iki yakını da bindi. Bunun üzerine zanlı dolmuş hareket etmeden sevdiği kızı kaçırmaya kalkıştı. Genç kız ve iki yakını başlarına gelene bir anlam veremezken, zanlıya karşı direndi. Zanlı bunun üzerine B.G.'nin iki yakınını tartaklayıp tekrar kaçırmak istedi. Ancak başaramayacağını anlayınca olay yerinden kaçtı.

Genç kız jandarmaya giderek şikayette bulundu. Şikayetin ardından jandarma zanlıyı aynı gün yakalayarak gözaltına aldı. Erhan T. ifadesinde B.G.'yi çok sevdiğini bu nedenle kaçırmak istediğini söyledi.

Jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün adliyeye sevk edilen Erhan T. sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutkuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber