Kışlada kavga çıktı: 6 asker yaralandı, 7'si de firar etti/ Video

Manisa'da acemi askerler arasında yemekhanedeki sıra yüzünden kavga çıktı. Çatal, bıçak, taş ve sopaların havada uçuştuğu kavgada 6 asker yaralandı, bazıları da duvarlardan atlayıp hastaneye sığındı.

Kaynak : Sabah
Haber Giriş : 07 Haziran 2013 07:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Rıdvan KÖRPE

Firar eden 7 asker ise 2 saat sonra inzibatlarca yakalanıp gece yarısı birliklerine teslim edildi. Manisa'da, Batı Kışla olarak bilinen Er Eğitim Tugay Komutanlığı'na bağlı Albay M. Arif Seyhun Kışlasındaki olay, önceki gün saat 20.00 sıralarında yaşandı. İddiaya göre, Adana, Diyarbakır, Konya ve Eskişehir'den gelen acemi askerler arasında yemekhanedeki sıra yüzünden tartışma çıktı. İki grup arasında "Yemeği ben daha önce alacağım" sözleriyle alevlenen tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce, bir anda yemekhanedeki masa ve sandalyeler havada uçuşmaya başladı.

FİRARİLER YAKALANDI

Bazı askerler duvardan atlayıp kışlanın dışına kaçarken, bazıları da yakındaki Merkez Efendi Devlet Hastanesi'nin bahçesine sığındı. Kavga güçlükle ayrılırken askerlerden 6'sı çeşitli yerlerinden yaralandı, 7 asker de firar etti. Firar eden askerler 2 saat sonra inzibatlar tarafından yakalanıp birliklerine teslim edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber