Hırsızlık çetesi gasp yapınca yakalandı

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, çok sayıda hırsızlık olayına karışan biri kadın 5 kişi Gebze'de yakalandı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Haziran 2013 13:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hırsızlık çetesi gasp yapınca yakalandı

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, çok sayıda hırsızlık olayına karışan biri kadın 5 kişi Gebze'de yakalandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda İstanbul, Gebze ve İzmit'te gasp ve çok sayıda hırsızlık suçu işledikleri tespit edilen 5 kişi gözaltına alındı. Gebze Osman Yılmaz Mahallesi'nde faaliyet gösteren bir tavukçuda 2 Ocak 2013 günü A.Y. isimli şahıs kimliği belirsiz kişilerce silahla etkisiz hale getirilerek parası gasp edildi. İşyerindeki kasanın içinden çekleri, kamera kayıt cihazı, para ve A.Y'nin cep telefonunu alan zanlılar kayıplara karıştı.

Olaydan sonra Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Cinayet Büro Amirliği ekipleri yaptıkları çalışmalar sonucu olayın faillerine ulaşmayı başardı. İstanbul, İzmit ve Gebze'de düzenlenen operasyonda, Erol Samet E. (28), eşi İpek E. (24), Selman B. (22), Yaşar Y. (51) ve Nurettin K. (22) isimli şahıslar gözaltına alındı.

Nurettin K.'nın tavukçuluk işi yaptığı ve Gebze'de mal verdiği A.Y'nin işyerinde yüklü para olduğunu arkadaşlarına söyleyerek gasp işine öncülük ettiği öne sürüldü. Zanlıların Düzce, İstanbul, Sakarya ve İzmit'te toplam 21

ev ve işyerinde hırsızlık yaptıkları ortaya çıktı. Operasyonla birlikte faili meçhul

21 hırsızlık ve 1 gasp olayı aydınlatıldı. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan beş kişi adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber