Aladağ'da öğrencilere kıyafet ve kırtasiye yardımı yapıldı

Aladağ Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Adana Jandarma Bölge Komutanlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde öğrencilere kıyafet ve kırtasiye yardımı yapıldı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Haziran 2013 13:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Aladağ'da öğrencilere kıyafet ve kırtasiye yardımı yapıldı

Aladağ Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Adana Jandarma Bölge Komutanlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde öğrencilere kıyafet ve kırtasiye yardımı yapıldı.

Aladağ Kaymakamı Tamer Kılıç, Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hamza Celepoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aktaş ve İlçe Jandarma Komutanı Ünal Güder'in katılımıyla Boztahta ilkokulu ve ortaokulu öğrencilerine kıyafet ve kırtasiye malzemesi dağıtıldı. İlçe jandarma komutanlığında öğrencilere jandarma teşkilatı tanıtıldı ve ikramda bulunuldu. Aladağ Kaymakamı Tamer Kılıç, Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hamza Celepoğlu öğrencilerle birebir sohbet etti. Öğrencilerin sıkıntılarını dinleyip fotoğraf çektirdiler.

Öğrenciler de bu etkinlikten dolayı Aladağ Kaymakamı Tamer Kılıç' a, Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hamza Celepoğluna'na teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber