3 polis, avukatı böyle dövdü/ Video

Samsun'da bir avukatın 3 polis tarafından darp edilme anı bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Haziran 2013 18:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay, İlkadım ilçesinin 19 Mayıs Mahallesi Gazi Caddesi ile Talimhane Caddesi'nin kesiştiği yerde dün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Barosu Avukatlarından Adem Erol, otomobiliyle Gazi Caddesi'nden Talimhane Caddesi'ne döndüğü sırada, bu sırada Talimhane Caddesi'nden Gazi Caddesi'ne dönen içinde 3 sivil polisin bulunduğu otomobil ile aralarında yol verme meselesi yüzünden tartışma çıktığı iddia edildi. Tartışmanın büyümesi üzerine araçlarından inen polis memurlarının Avukat Adem Erol'a önce aracının içinde, ardından da aracın dışında darp ettikleri ileri sürüldü. Olayda yaralanan Avukat Adem Erol, Gazi Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Ayakta tedavi gören Av. Erol, bugün Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı'na kendisini darp edenlerin 3 polis memuru olduğunu ileri sürerek şikayetçi oldu. Savcı olayla ilgili soruşturma başlattı. Avukat Adem Erol'un polisler tarafından darp edildiği iddia edilen saldırı anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Samsun Barosu Başkanı Av. Necat Anıl ise Av. Adem Erol'a yapılan saldırıyı kınadıklarını söyledi. Başkan Anıl yaptığı açıklamada, sorumluların cezalandırılmasını isteyerek olayın takipçisi olacaklarını belirtti.

Öte yandan, saldırıya uğrayan Avukat Adem Erol'a yapılan alkol testinde alkollü çıktığı ve ehliyetine de 2 yıl süreyle el koyulduğu öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber