Dolandırılmaktan son anda kurtuldu

Edirne'de emekli 64 yaşındaki S. A.'yı cep telefonundan arayıp kendilerini ‘polis' olarak tanıtan kişiler, "Hesabın dolandırıcıların eline geçti. Paranı vereceğimiz hesaba yatır, onları yakalayalım" dedi. Bunun üzerine kendisine verilen hesaba para aktarmak isteyen S. A., polisler tarafından son anda engellendi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Haziran 2013 20:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Dolandırılmaktan son anda kurtuldu

Edirne merkezde ikamet eden emekli S. A.'yı cep telefonundan arayan ve kendilerini 'polis' olarak tanıtan kişiler, "Bankadaki hesap numaraların dolandırıcıların eline geçti. Hemen hesabındaki paraları başka bir bankada açılan güvenli bir hesaba havale et" dedi. Bilgin bunun üzerine verilen hesap numarasına para yatırmak için bankanın yolunu tuttu. Bu sırada S. A.'nın akrabaları, evdeki konuşmalara şahit oldu ve polise haber verdi.

S. A.'nın gideceği banka önünde nöbet tutan polisler, dolandırılmak üzere alan adamı bir süre bekledi. S. A. gelmeyince ailesi üzerinden kendisine ulaşıldı ve S. A.'nın başka bir bankamatikten para yatırmak üzere olduğunu öğrendi. S. A., kendisine verilen hesaba para yatırmak isterken son anda kendisine ulaşan polisler tarafından engellendi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber