Başkanın kadın danışmanına erkek meclis üyesinden dayak iddiası

BURSA'nın merkez Nilüfer İlçesi Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Bozbey'in danışmanı 49 yaşındaki Gülay Tezcan, CHP'li Meclis üyesi ve Çevre Komisyonu Başkan Vekili 44 yaşındaki Yavuz Selim Alpaslan'ın dün gece otomobiline çarparak yolunu kestiğini, tartaklayıp cep telefonu ve aracın anahtarını aldığını iddia ederek polise başvurdu.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 11 Haziran 2013 19:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Başkanın kadın danışmanına erkek meclis üyesinden dayak iddiası

İddiaların asılsız olduğunu öne süren Yavuz Selim Alpaslan, “Sadece ağız münakaşası oldu” dedi.

Olay dün gece saat 00.15 sıralarında Kültür Mahallesi meydana geldi. İddiaya göre, Nilüfer Belediyesi Başkan Danışmanı Gülay Tezcan, belediye tarafından kendisine tahsis edilen 16 JHP 66 plakalı otomobille evine giderken, yolu Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Yavuz Selim Alpaslan yönetimindeki 16 BDV plakalı otomobil tarafından Onurlu Sokak'ta kesildi. Danışmanın aracına kendi otomobiliyle çarparak durduran Yavuz Selim Alpaslan, Tezcan'ın oturduğu tarafın kapı penceresini kırdı.

Bekar olan başkan danışmanının başını iddiaya göre direksiyona vuran Alpaslan, Tezcan'ın aracının anahtarı ve polisi aramak istediği cep telefonunu elinden aldı. Otomobiline binen ve evli olduğu öğrenilen Alpaslan, aracını Tezcan'ın üzerine sürerek öldürmekle tehdit etti. Tezcan'ın yardım çığlıkları üzerine çevredeki vatandaşlar polisi ararken, Alpaslan aracıyla olay yerinden uzaklaştı.

Olay yerine gelen polis ekipleri Gülay Tezcan'ı hastaneye götürüp tedavisini yaptıktan sonra ifadesini aldı.

Tezcan ifadesinde Yavuz Selim Alpaslan'ın kendisini tartakladığını, aracının anahtarı ile cep telefonunu zorla aldığını iddia ederek şikayetçi oldu.

Polis tarafından yapılan inceleme sonucu Gülay Tezcan'ın kullandığı aracın ön tamponunun yerinden çıktığı, sağ ve sol cam ile arka sol camın kırık olduğu, sağ arka kapıda göcük bulunduğu ve sağ arka kırık olmayan camda ise ayak izi bulunduğu tespit edildi.

Polis tarafından konunun intikal ettirildiği Cumhuriyet Savcısının talimatı üzerine araçtaki incelemenin ardından Yavuz Selim Alpaslan'ın ifadesinin alınması istendi.

DHA muhabirinin olayla ilgili iddiaları sorduğu Yavuz Selim Alpaslan ise, Gülay Tezcan'ın iddialarının gerçeği yansıtmadığını öne sürerek, “Aramızda sadece ağız münakaşası oldu. Polis çağırırsa ifade vermeye gideceğim” dedi.

Bu arada telefonunu kapatan Gülay Tezcan'a ise ulaşılamazken, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ise, "İzmir'deyim. Olayı az önce öğrendim. Gerçekten ne olduğunu bilmiyorum. Her iki taraf ile en yakın zamanda görüşüp konuyu öğreneceğim" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber