Vakıf bekçisi cami önünde ölü bulundu

Konya'da bir vakfa ait cami ve karşısındaki kütüphanenin bekçiliği yapan 55 yaşındaki Şefik Kıyak, caminin önündeki kaldırımda ölü bulundu

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 12 Haziran 2013 12:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Vakıf bekçisi cami önünde ölü bulundu

Konya'da bir vakfa ait cami ve karşısındaki kütüphanenin bekçiliği yapan 55 yaşındaki Şefik Kıyak, caminin önündeki kaldırımda ölü bulundu. İşe 15 gün önce başladığı belirtilen, vücudunda herhangi bir kesik veya yara izi olmayan Kıyak'ın, kalp krizi geçirip öldüğü üzerinde durulurken, kesin ölüm nedeni otopsi sonucu belli olacak.

Olay, dün saat 23.45 sıralarında merkez Karatay İlçesi Nakipoğlu Mahallesi Seyit İbrahim Sokak'ta meydana geldi. Tapu Kadastro Müdürlüğü'nden emekli olan ve yaklaşık 15 gün önce Nakipoğlu Vakfı'na ait Nakipoğlu Camii ve karşısındaki kütüphanenin bekçiliğini yapan Şefik Kıyak, cami önündeki kaldırımda yerde hareketsiz yatarken görüldü. Çevredekiler 112 Acil Servis'e ve polise haber verdi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri Kıyak'ın öldüğünü belirledi.

Vücudunda kesik veya yara izi olmayan Kıyak'ın, kalp krizi geçirip öldüğü üzerinde durulurken, cesedi otopsi yapılmak üzere Faruk Sükan Çocuk ve Kadın Doğum Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Kesin ölüm nedeninin yapılacak otopsinin ardından netlik kazanacak. Kıyak'ın saat 24.00 sıralarında mesaisinin sona erdiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber