Otomobilin çarptığı küçük çocuk öldü

İZMİR'in Buca İlçesi'nde, annesi ile babaannesinin evinden dönen 3 yaşındaki Özer Encu'ya, yolun karşısına geçtiği sırada otomobi çarptı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 15 Haziran 2013 08:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Otomobilin çarptığı küçük çocuk öldü

Evinin önündeki kazada ağır yaralanan Encu, kaldırıldığı hastanede öldü.

Kaza, dün saat 21.00 sıralarında, 637/26 Sokak'ta meydana geldi. Ev kadını annesi 31 yaşındaki Feride Encu ile babaannesinin evinden dönen Özer Encu, yolun karşı tarafına geçtiği sırada, 48 yaşındaki Köroğlu Mutlu yönetimindeki 35 BEC 35 plakalı otomobil çarptı. Kanlar içinde yerde kalan çocuk, sürücü Mutlu tarafından aracıyla, Buca Kadın Doğum Hastanesi'nin Acil Servisi'ne götürdü. Burada yapılan ilk müdahale ardından Özer Encu, ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan müdahalelere rağmen Encu öldü.

Geçimini hurdacılık ile kazanan küçük çocuğun babası 32 yaşındaki Doğukan Encu, kaza haberi üzerine yakınları ile birlikte hastaneye koştu. Doğukan- Feride Encu çifti, oğlunun ölüm haberi ile gözyaşlarına boğuldu. 5 yaşında bir kızları bulunan çifti, yakınları ve arkadaşları teselli etmeye çalıştı.

Polise teslim olan sürücü Köroğlu Mutlu, gözaltına alındı. Yapılan kontrolde alkolsüz belirlenen sürücü Mutlu, ilk ifadesinde küçük çocuğun aniden aracın önüne fırladığını söyledi. Ölen çocuğun yakınları ara sokakta meydana gelen kazada otomobilin sürücüsünün aşırı hızlı olduğunu ileri sürdü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber