Başbakan: Yeni üniversiteler Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrasında

Haber Giriş : 26 Ocak 2006 07:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Erdoğan, hükümetle Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu'nun AKP'li üyeleriyle arasında zaman zaman yaşanan görüş ayrılıklarının düzeltilmesi için bir toplantı yaptı

Başbakan Erdoğan, hükümetle Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu'nun AKP'li üyeleriyle arasında zaman zaman yaşanan görüş ayrılıklarının düzeltilmesi için bir toplantı yaptı. Komisyon üyeleriyle bir araya gelen Erdoğan, hükümetin ve komisyonun koordineli çalışmasını ve kamuoyuna ayrılık görüntüsü verilmemesini istedi. Sohbet havasında geçen toplantıda milletvekilleri, yeni üniversitelerin kurulmasına ilişkin yasa kapsamına alınmayan 10 ilin durumunu gündeme getirdiler.

Seçimden sonra
Milletvekilleri, bu 10 ille ilgili yasanın ne zaman çıkartılabileceğini de sordular. Erdoğan, soruya erken seçim olmayacağı mesajını da içeren esprili yanıt verdi. Erdoğan, "İnşallah bu yasayı cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra çıkartacağız" dedi. Milletvekillerinin Erdoğan'a, "Çok kısa vadede çıkarma sözü aldık" esprisiyle karşılık vermeleri toplantıda gülüşmelere neden oldu.

vatan

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber