Engelsiz yaşama sanat desteği

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin, "Engelleri Kaldıralım" teması altında ulusal kategoride "Kısa Film" ve "Fotoğraf", uluslararası kategoride ise "Karikatür" yarışmaları düzenleyeceği bildirildi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 16 Haziran 2013 12:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Engelsiz yaşama sanat desteği

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin, "Engelleri Kaldıralım" teması altında ulusal kategoride "Kısa Film" ve "Fotoğraf", uluslararası kategoride ise "Karikatür" yarışmaları düzenleyeceği bildirildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, engellilerin sorunları ve çözümlerine yönelik olarak Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilecek uluslararası kongre etkinlikleri kapsamında, üç ayrı kategoride sanat yarışmaları düzenlediği belirtildi. "Engelleri Kaldıralım" teması altında ulusal kategoride "Kısa Film" ve "Fotoğraf", uluslararası kategoride ise "Karikatür" yarışmalarının gerçekleştirileceği belirtilen açıklamada, yarışmada ödül alan eserlerin, engellilere yönelik çeşitli sosyal kampanyalarda kullanılacağı kaydedildi.

Ulusal Fotoğraf Yarışması'nda son başvuru tarihinin 31 Ağustos, Uluslararası Karikatür Yarışması'nda 2 Eylül ve Ulusal Kısa Film Yarışması'nda ise 20 Eylül 2013 olarak açıklandı. Yarışmaların şartnamesiyle ilgili bilginin www.engelsizkongre.org adresinden edinilebileceği ifade edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber