Yaz Kur'an kursları kayıtları başladı

24 Haziran'da başlayacak olan Yaz Kur'an Kursları için kayıtların devam ettiğini belirten Sakarya Müftüsü İlyas Serenli kurslarda temel dini bilgilerin yanısıra çeşitli spor aktivitelerinin de yapılacağını kaydederek, "Haydi gençler yaz Kur'an Kursuna, haydi gençler spora" çağırısı yaptı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Haziran 2013 18:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yaz Kur'an kursları kayıtları başladı

17 Haziran'da başlayan Yaz Kur'an Kurslarına kayıtlar devam ediyor. İlk ders ise 24 Haziran'da yapılacak. "Gel bu yaz Kur'an'ı kalbine yaz" sloganıyla Sakarya İl Müftülüğü'nün denetim ve gözetiminde bütün cami ve Kur'an Kurslarında verilecek olan Yaz Kur'an Kurslarının kayıtları başladı. Yaz Kur'an Kurslarına kayıt olmak için yaş sınırı veya öğrenci olma şartı aranmıyor. Her yaştan insanlar Yaz Kur'an Kurslarına kayıt yaptırabilecek. Kayıt yaptırmak için sadece dilekçe vermenin yeterli olacağını kaydeden Sakarya Müftüsü İlyas Serenli, "Yaz Kur'an Kursları 24 Haziran Pazartesi günü resmen eğitim ve öğretime başlayacak. Yaz Kur'an Kurslarında, Kur'an ve temel dini eğitimlerin yanında sosyal faaliyetlere de yer verilecek. Kurslara kayıt yaptıran 7-18 yaş aralığındaki gençlere yönelik Spor İl Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde basketbol, güreş, masa tenisi, badminton, teakwondo, judo, wushu, karate gibi birçok spor dallarında ücretsiz kurslar düzenlenecek. Gençlere, 'Haydi gençler yaz Kur'an Kursuna, haydi gençler spora' çağırısını yapıyoruz" dedi.

24 Haziran'da başlayacak Yaz Kur'an Kursları, 3 kur halinde gerçekleştirilecek ve kurslar 23 Ağustos tarihinde tamamlanacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber