Umke değerlendirme toplantısı yapıldı

Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) 2013 yılı 6 aylık değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Haziran 2013 09:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Umke değerlendirme toplantısı yapıldı

Sağlık Müdürlüğü Afetlerde Sağlık Hizmetleri Birimi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Sezer Özdemir, Acil Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Dr. Hakan Öcal ile yaklaşık 20 UMKE Gönüllüsü katıldı.

Toplantıda açılış konuşması yapan Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Sezer Özdemir Nevşehir UMKE'nin 2013 yılı ilk 6 ayda yapmış olduğu çalışmalardan bahsederek, yılsonuna kadar yapılması planlanan faaliyetler hakkında bilgiler verdi. Bölgede muhtemel yaşanabilecek olumsuzluklar ile mücadele hususunda il bazında yapılması gerekenlerden de bahseden Dr. Sezer Özdemir, UMKE Ekiplerine çalışmalarında başarılar diledi.

Nevşehir UMKE Sorumlusu Sağlık Memuru Fahrettin Öcalır ise geçtiğimiz günlerde dağıtılan yeni UMKE kıyafetleri ile UMKE görevlendirmeleri konusunda açıklamalarda bulunarak, önümüzdeki aylarda yapılacak olan UMKE Bölge ve İl kampı ile UMKE Modüler Eğitimi ile ilgili yapılacak olan çalışmalardan bahsetti.

Afetlerde Sağlık Hizmetleri İl Birim Sorumlusu Sağlık Memuru Aygen Taşpınar'da afet ve olağan dışı durumlarda görev yapmak üzere kurulan UMKE ekiplerinin görev ve sorumlulukları ile çalışma usul ve esasları hakkında bilgiler verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber