Ankara Üniversitesi'nden sertifika programı

Ankara Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi (ANKUZEM) uzaktan eğitim modeli ile Yetişkin Değerlendirme Testleri Eğitimi verecek.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 20 Haziran 2013 09:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ankara Üniversitesi'nden sertifika programı

YETİŞKİN DEĞERLENDİRME TESTLERİ EĞİTİMİ e-ÖĞRENİM SERTİFİKA PROGRAMI

Ankara Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi (ANKUZEM) uzaktan eğitim modeli ile Yetişkin Değerlendirme Testleri Eğitimi verecek. Programda kanıta dayalı uygulama yapmak isteyen katılımcılara, Sosyal Sorun Çözme Envanteri, Duygu Gereksinimi Ölçeği, Öz Denetim Ölçeği, Cinsel Tutum Ölçeği, Edilgenlik, Girişkenlik ve Saldırganlık Ölçeği eğitimleri verilecektir.

Sosyal Hizmet, Psikoloji, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Sosyoloji, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi, Okul Öncesi Eğitimi, Özel Eğitim, Psikiyatri Hemşireliği alanlarında çalışanlarla, Tıp, İletişim, Eğitim Fakültesi mezunları ve/veya ilgili fakültelerin son sınıf öğrencilerinin katılımına açık olan program 8 Temmuz - 2 Ağustos 2013 tarihleri arasında yapılacaktır. Eğitim 4 hafta toplam 20 saatten oluşmaktadır. Sertifika programına son başvuru tarihi 5 Temmuz 2013'tür. Program kontenjanı 50 kişidir.
Program ücreti 240 TL. olup, Ankara Üniversitesi mensuplarından 180 TL. ve ilgili tüm fakültelerde okuyan öğrencilerden 120 TL. alınacaktır. Programla ilgili daha fazla bilgi http://uzem.ankara.edu.tr adresinden edinilebilir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber