Sungurlu'da 20 adet tekerlekli sandalye dağıtıldı

Çorum Anadolu Birliği Sungurlu İçin Bende Vardım İrtibat Bürosu tarafından 'Bedensel Engelleri Kaldırıyoruz' projesi kapsamında 20 adet tekerlekli sandalye dağıtıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Haziran 2013 12:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Sungurlu'da 20 adet tekerlekli sandalye dağıtıldı

Mahmut Atalay Spor Salonu'nda düzenlenen dağıtım törenine Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Kadir Şahiner, Çorum Anadolu Birliği Genel Başkanı Okay Erözgün, Çorum Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yardımcı Doç Dr. Kubilay Karacif, Sungurlu TSO yönetimi ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende bir konuşma yapan Çorum Anadolu Birliği Genel Başkanı Okay Erözgün, "Bizim yaşadığımız coğrafya yıllardır bir arada yaşama kültürünün hep ön planda olduğu, insanların birbirlerini sevip, hoşgörü ile yaklaştığı topraklar olmuştur. Bizler Çorumlular olarak Kurtuluş Savaşı sürecinde aziz canını ortaya koymanın yanı sıra halkın malı ve emeği ile savaşa katılmanın timsali olan Milli yükümlülük kanununa en hızlı ve en kapsamlı uyan il olmuşuzdur. Nereden geldiğimizi unutmadık ve nereye yürüdüğümüzü biran olsun bile unutmayacağız. Bizler sevgi ve hoşgörü medeniyetinin aydınlık geleceğimiz adına birlik ve beraberlik çınarının altından hep beraber toplanacağız" dedi.

Biz engelli vatandaşlarımızın sahip oldukları kalp güzelliğinin onların en büyük gücü olduğunu gösterebilmek adına çalışmalarımıza devam edeceğiz diyen Okay Erözgün, "Hayatı paylaşabilmek, engelleri birlikte aşabilmek için Çorum Anadolu Birliği Engelli vatandaşlarımızın ekonomik ve sosyal şartların oluşturabileceği farklılıkları ayırt etmeden, bir dezavantajlı vatandaşımızın yaşam alanlarını ve hayatlarını umutla doldurmak için çalışıyoruz. Biz biliyoruz ki, çeşitli güzelliklerin oluşturduğu manevi değerle, hayatı paylaşıyor ve engelsiz yarınlara umut dolu gözlerle bakıyoruz" diye konuştu.

Erözgün'ün konuşmasının ardından sahneye gelen Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Kadir Şahiner, Sungurlu TSO olarak, bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada engelli vatandaşlarımıza yönelik her türlü projenin yanında olacağız" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından sahneye yerel sanatçı Gülsüm Kahraman Çıktı. Kahraman söylediği birbirinden güzel türkülerle engelli vatandaşlara unutulmaz bir gün yaşattı. Tören, protokol üyeleri tarafından engelli vatandaşlara tekerlekli sandalyeleri verilmesiyle sona erdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber