12 personel plaketle uğurlandı

Nazilli ilçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapmakta iken tayinleri çıkan 12 Emniyet personeli yeni görev yerlerine plaket ile uğurlandılar.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Haziran 2013 21:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
12 personel plaketle uğurlandı

Başkomiser Ramazan Metin Bingöl'e, Baş polis memuru Hüseyin Alceylan Ağrı'ya, Polis Memurları Rahmi Tanrıverdi Mardin'e, Altan Sert Van'a, Turan Temuçin Van'a, Sebahattin Çalışkan Erzincan'a, Gani Bektaş Sivas'a, Yusuf Beştepe Adıyaman'a, Murat Kendir Muş'a, Mehmet Çevik Diyarbakır'a, Yılmaz Yoldaş Şanlı Urfa'ya ve Nevzat Orhan ise Denizli'ye atandı. Nazilli ilçe Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen veda töreninde İlçe Emniyet Müdürü İlyas Karpınar, İlçe Emniyet Müdür Yardımcı M.Ali Berksoy, Asayiş Şube Amiri Niyazi İnanlı tayinleri çıkan emniyet personellerine hizmetleri anısına plaket takdim ederek, çalışma hayatlarında başarılar diledi.

Nazilli'de halkın emniyet ve güvenini sağlamak için özenle çalıştıklarını ifade eden Nazilli Emniyet Müdürü İlyas Karpınar: "Halkımızın rahat ve huzurlu yaşaması için tüm ekiplerimizle 24 saat boyunca çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şu anda 12 arkadaşımızı yeni görev yerlerine uğurluyoruz. Bu arkadaşlarımız gittikleri yerlerde de çalışmalarını en iyi bir şekilde sürdüreceklerinden eminim" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber