Genç Müsiad'dan 'Bu Yaz Camideyiz' projesi

Malatya İl Müftülüğü, Genç MÜSİAD Malatya Şubesi ve Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Malatya Şubesi tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen 'Bu Yaz Camideyiz' projesi başladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Haziran 2013 15:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Genç Müsiad'dan 'Bu Yaz Camideyiz' projesi

Malatya İl Müftülüğü, Genç MÜSİAD Malatya Şubesi ve Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Malatya Şubesi tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen 'Bu Yaz Camideyiz' projesi başladı. Genç MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Enis Aydoğan, projeyle ilgili yaptığı açıklamada, projenin amacının camilerin halkla bütünleşmesi, camii kültürünün yaygınlaşması ve toplumun ibadethanelerle kucaklaşmasını sağlamak olduğunu ifade etti. Aydoğan, Genç MÜSİAD olarak sosyal sorumluluk taşıdıklarını geleceğimi ve yarınımız olan çocuklarımızın ufku geniş, değer yargıları ve kültürleriyle, inançlarıyla barışık bir nesil olmasını arzuladıklarını, bu kapsamda bu alandaki faaliyetlerin ve çalışmaların Genç MÜSİAD olarak Türkiye'deki diğer illerde de gerçekleştirildiğini söyledi.

Enis Aydoğan, projenin Milli Türk Talebe Birliği(MTTB) Malatya Şubesi ve Malatya Müftülüğü ile birlikte yapıldığını, toplam 2 ay sürecek proje dahilinde 2 camide toplam 600 kişiye ulaşmayı hedeflediklerini ifade ederek, proje dahilinde camilerde bir çok alanda sosyal faaliyet yapılacağını bu faaliyetlere katılım sağlayanlara çeşitli hediyeler verileceğini, bunun sonucunda özelikle çocukların camilerle bütünleşmesi ve kaynaşmasının sağlanmasının hedeflendiğini dile getirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber