Evden kaçan kızını arıyor

BALIKESİR'in Bandırma İlçesinde oturan 40 yaşındaki Seda Cesar, evden kaçan 17 yaşındaki kızı B.H.A.'yı, bastırdığı fotoğraflarını mısır sattığı el arabasına ve duvarlara asarak arıyor.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 29 Haziran 2013 18:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Evden kaçan kızını arıyor

Kızının daha önce İstanbul'da tecavüze uğradığını o günden sonra psikolojik tedavi gördüğünü söyleyen Cesar, "Onu, kötü yola düşürecekler diye çok korkuyorum" dedi.

Bandırma'da oturan 3 çocuk annesi Seda Cesar, eşinden boşandıktan sonra 7 yıl önce ilçede esnaflık yapan bir kişi ile evlendi. Kızlarının ikisi İstanbul'da yaşayan Seda Cesar, aile bütçesine seyyar arabası ile mısır satarak destek oluyordu. Seda Cesar'ın yanında kalan kızı B.H.A., geçen ocak ayında çalımak için İstanbul'a ablalarının yanına gitti. Anneannesinin evinde kalan B.H.A., daha sonra bir kuaförde işe başladı. Burada tanıştığı bir kişi ile arkadaşlık kuran B.H.A., o kişinin cinsel saldırısına uğradı. Olayın ardından Bandırma'ya dönen genç kız, 15 gün önce evden kaçtı.

Kızından hiç bir haber alamayan Seda Cesar hayatından endişe ettiği çocuğunun bulunması için Cumhuriyet Savcılığı'na başvurdu. Görenlerin haber vermesi için kızının fotoğrafını mısır sattığı el arabasına ve ilçedeki duvar ile direklere asan Seda Cesar, "Onun ruh sağlığı iyi değildi. Cep telefonu ile kendisine ulaşamıyoruz. 15 gündür ne beni, ne de İstanbul'da bulunan ablalarını, babası Yılmaz A.'yı aradı. Kızımı kötü yola düşürecekler diye çok korkuyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber