Dünyanın ışıklandırılan ilk caddesinde sıvı sabunlu, köpüklü temizlik

Dünyada ışıklandırılan ilk cadde olarak bilinen Hatay'ın Kurtuluş Caddesi, Hatay Gönüllüler Konseyi Derneği ve Lütuf Kimya tarafından belediye ekiplerinin de desteği ile ilaçlı ve köpüklü suyla temizlendi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Haziran 2013 12:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Dünyada ışıklandırılan ilk cadde olarak bilinen Hatay'ın Kurtuluş Caddesi, Hatay Gönüllüler Konseyi Derneği ve Lütuf Kimya tarafından belediye ekiplerinin de desteği ile ilaçlı ve köpüklü suyla temizlendi. Tarihi caddenin temizlik seferberliğine vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi.

Kurtuluş Caddesi'nin baştan başa köpüklü sularla temizlenmesine öncülük eden Hatay Gönüllüler Konseyi Derneği Başkanı Tahir Dönmezer, bu tür çalışmalarla Antakya'yı temizlikte Türkiye'ye örnek bir hale getireceklerini belirtti. Dernek Başkanı Dönmezer, "Temiz bir kentte yaşamak istiyorsak hepimize düşen görevi yerine getirmek zorundayız, aslan yatağından belli olur" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından, Antakya Belediyesi temizlik işleri müdürlüğü ekipleri tarafından Kurtuluş Caddesi ilaçlı sularla yıkandı. Temizlik çalışmasına destek veren vatandaşlara da sıvı sabun ve temizlik önlüğü dağıtıldı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber