5 Temmuz 2013'den önemli gündem başlıkları

"Torba Kanun" teklifinin görüşmelerine devam edilecek.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 05 Temmuz 2013 08:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

1- Tayland Başbakanı Shinawatra İstanbul'da

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Tayland Başbakanı Yingluck Shinawatra ve beraberindeki heyeti, Tarabya Köşkü'nde kabul edecek.

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Shinawatra ile görüşecek. Erdoğan ve Shinawatra görüşmenin ardından İstanbul Ofisi'nde ortak basın toplantısı yapacak.

- Erdoğan, Shinawatra onuruna aynı yerde akşam yemeği verecek.

2- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Libya Başbakan Yardımcısı Abdusselam el-Kadi ve beraberindeki heyeti ve Adalet Bakanı Sadullah Ergin'i, Tarabya Köşkü'nde ayrı ayrı kabul edecek.

3- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Yurt Dışındaki Türk Bilim İnsanları 2. Kurultayı'nın Cevahir Otel'deki kapanış oturumuna katılacak. Kurultayda Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün de yer alacak.

4- CHP Parti Meclisi, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanacak.

5- Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Bilal Şahin Külliyesi'nin açılış törenine katılacak.

6- TBMM Genel Kurul'da, 100 bin sözleşmelinin devlet memurluğu kadrosuna alınmasını da içeren "Torba Kanun" teklifinin görüşmelerine devam edilecek.

7- Mısır'da ordunun yönetime el koymasının ardından eski Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi taraftarlarının protesto gösterileri ve Müslüman Kardeşler Teşkilatı liderlerine yönelik gözaltı operasyonları takip ediliyor.

- Geçici Cumhurbaşkanı Adli Mansur'un Şura Meclisi'ni feshetmesi bekleniyor.

- Kabil'in en büyük camisinin önünde, Muhammed Mursi'ye destek gösterisi düzenlenecek.

8- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları takip ediliyor.

9- Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, İstinye'deki merkez binada toplanacak.

10- A Milli Erkek Voleybol Takımı, Belarus'ta gerçekleştirilen CEV Avrupa Ligi C Grubu 4. ayak ilk maçında, ev sahibi ülke milli takımıyla karşılaşacak.

11- A Milli Kadın Voleybol Takımı, Bulgaristan'da düzenlenen CEV Avrupa Ligi A Grubu 4. ayak ikinci maçında, Romanya ile karşı karşıya gelecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber