Salihli OSB'de fabrika temeli atıldı

Salihli Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) temeli atılan Yurt Konserve A.Ş'ye ait fabrikanın 7 ayda tamamlanması planlanıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Temmuz 2013 10:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Salihli OSB'de fabrika temeli atıldı

Yurt Konserve A.Ş'ye ait fabrikanın temeli Salihli Organize Sanayi Bölgesi'nde düzenlenen törenle atıldı. 7 ayda tamamlanması planlanan fabrikasının temel atma törenine fabrikanın ortakları Mehmet Nafiz Ünsal, Faruk Kabasakal ve Hakan Kabasakal'ın yanısıra Salihli Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel'de katıldı.

Temel atma töreninde yapılan açıklamada "İstanbul'da gerek ulaşım gerek hammadde temini sıkıntısı yaşadığımız için uygun yerlere fabrikalar açmayı planlamıştık. Bu projemizle planımızı hayata geçiriyoruz. 19 bin 500 metrekarelik inşaat alanına sahip olan arsamızın ilk olarak 6 bin 500 metrekaresini kullanacağız. 7 ayda tamamlamayı planladığımız fabrikamızın geri kalan 13bin metrekarelik inşaat alanına ise 2015'te başlamayı düşünüyoruz. Fabrika çalışanlarını bölgemizden alacağız buda Salihli ve bölge şehirlere büyük olanak sağlıyor " denildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber